HYVINVOINTI


Kysytyimmät kysymykset

Sinä olet arvokas ja ainutlaatuinen ja sillä on merkitystä.
“…Kun asiat tuntuvat liian vaikeilta ja synkiltä tilanne saattaa tuntua ylitsepääsemättömältä ja se entisestään pahentaa oloa. Tällaisesta olotilasta eroon pääsemiseksi tarvitaan muiden apua mutta sinulla itselläsikin on tärkeä rooli tilanteen parantamisessa.

Olisi niin tärkeää että et jäisi yksin vaan hakeutuisi toisten ihmisten seuraan. Usko pois, tästä on apua ja pikkuhiljaa ajatukset eivät pyörikään enää raskaiden asioiden ja ajatusten ympärillä ja olotila kevenee. Se mitä ajattelee niin sen vaikutus kasvaa.

Yritä aktiivisesti miettiä positiivisia asioita ja tekemistä. Se rauhoittaa ja rentouttaa. Vaikkeivät nämä kaikki positiiviset asiat olisi juuri tällä hetkellä elämässäsi läsnä niin mieti mitä haluaisit saavuttaa tai tehdä. Tavoitteiden eteen pitää sitten ponnistella ja ottaa sinulle tarjolla oleva apu vastaan. Nämä ovat ihan arkisia neuvoja, jotka ovat hyvästä meille kaikille joka päivä ja myös silloin kun on vaikeita elämäntilanteita.”

Aiheeseen liittyvät linkit

Väestöliitto – nuoret

Väestöliiton nuorten palveluiden tehtävänä on toimia alle 20-vuotiaiden nuorten tukena seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa. Löydät sivuilta tietoa ja verkkopalveluja, joiden avulla voit selvitellä mieltäsi askarruttavaa seksuaaliterveyteen liittyvää asiaa. Tietoa muun muassa murrosiän kehityksestä, seksuaalisuudesta, seksistä…
nettivastaanotto l neuvontapuhelin l poikien puhelin

Aiheeseen liittyvät linkit

VÄESTÖLIITTO NUORET

YTHS-I love arki

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö. Ota arki haltuun – avaimet parempaan elämään.

Aiheeseen liittyvät linkit
YTHS-I love arki

Nuorten hyvinvointikertomus

 

Kokemustietoa nuorilta

Miten helsinkiläiset nuoret voivat? Minkälaisia mahdollisuuksia nuorilla on esimerkiksi mennä luontoon, harrastaa, saada tukea, kouluttautua tai elää terveellistä elämää tämän päivän Helsingissä? Haluaisitko, että päättäjät tietäisivät paremmin miten nuorilla Helsingissä menee?

Aiheeseen liittyvät linkit

NUORTEN HYVINVOINTIKERTOMUS

MLL- nuortennetti

Aiheeseen liittyvät linkit

MLL – nuortennetti

Kysy Pulmakulmassa hyvinvoinnista

KYSYMYS & VASTAUS -PALSTA