Työhakemusmalli

lautapaKesätöihin, Yleinen

 

Työhakemusmalli

Milla Mallinen                                                                                     HAKEMUS
Kompassikuja 5                                                                                   5.3.20145
00550 Helsinki
Puh. 050 123 456
sähköposti.posti(at)netti.fi

Muotiliike Oy (Yritys johon haet)
Toimi Työhönottaja (Henkilö, jolle hakemuksen osoitat)
Keskustakuja 1 00110 Helsinki

Paikka, mistä löysit työpaikkailmoituksen: esim. TE-palveluiden Internet –sivuilla  1.2.2015

MYYJÄ (paikka, jota haet)

Haen avoinna olevaa osa-aikaisen vaatemyyjän paikkaa keskustan liikkeeseenne. Olen 17-vuotias lukiolaistyttö ja kiinnostunut työskentelemään muodin sekä ihmisten parissa.

Koulutus
Tällä hetkellä opiskelen toista vuotta Helsingin lukiossa. Peruskoulun päästötodistuksen sain keväällä 2013  Helsingin yläasteelta.

Työkokemus
Aiempaa työkokemusta vaatemyyjänä minulla ei ole, mutta olen jo muutaman vuoden ajan hoitanut lapsia sekä ulkoiluttanut koria.

Harrastukset
Ompelen ja kunnostan paljon vaatteita itselleni. Olen myös harrastanut koripalloa 9-vuotiaasta lähtien. Se on opettanut minua tulemaan toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä toimimaan ryhmässä. Lisäksi pidän lukemisesta ja elokuvien katselusta.

Kielitaito
Äidinkieleni on suomi. Koulussa opiskelen A-kielenä ruotsia ja toisena kielenä englantia. Molemmilla kielillä tulen hyvin toimeen. Lisäksi aloitin viime vuonna ranskan alkeet ja nyt olen opiskellut sitä neljä lukion kurssia.

Olen erittäin kiinnostunut työskentelemään liikkeessänne ja minulta löytyy siihen tarvittavia ominaisuuksia; olen reipas, iloinen ja oppimishaluinen. Toivon että otatte minuun yhteyttä kesätyöstä. Ilmoittamanne työpaikka sopii erinomaisesti minulle ja se mahdollistaa tutustumisen minua kiinnostavaan alaan. Tulisin mielelläni kertomaan itsestäni lisää.

Ystävällisin terveisin

(allekirjoitus)

Milla Mallikas