VAPAA-AIKA


Harrastushaku

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen harrastushakuun on koottu harrastusmahdollisuuksia ja kesätoimintaa. Harrastuksia voit etsiä esim. sivulta kohdasta Mitä haluat harrastaa tai kirjoittamalla harrastuksen vapaahakuun. Kun löydät kiinnostavan harrastuksen niin ole rohkeasti yhteydessä siihen toimipaikkaan tai järjestöön ja kysy miten voit päästä mukaan toimintaan. Voit myös olla yhteydessä esim. lähimpään nuorisotaloon ja kysyä heiltä neuvoa asiassa. Nuorisotalojen yhteystiedot löytyvät myös nuorisoasiainkeskuksen nettisivuilta.

Aiheeseen liittyvät linkit

HARRASTUSHAKU
MUNSTADI.FI – Nuorisoasiainkeskus Helsingin kaupunki

Mukaan ryhmään

Ryhmässä tai joukkueessa voi harrastaa monenlaista. Urheilua, kulttuuria, järjestötoimintaa, sirkusta, vaihtoehtoja on lukuisia.

Helsingin kaupungin liikuntaviraston nettisivulla on tietoa liikuntamahdollisuuksista, sekä aakkosellinen lista eri urheiluseuroista. Teatterin tiedotuskeskuksen nettisivulta löytyvät tiedot eri teattereista niin harrastaja kuin ammattiteattereista. Tanssin tiedotuskeskus tietokantahaku, tietoa muun muassa eri tanssiryhmistä, lisäksi tanssikouluja voi hakea esim. googlesta hakusanalla ”tanssikoulut Helsinki”. Suomen nuorisosirkusliiton nettisivulla on lista liiton jäsenyhteisöistä.

Järjestöjä on monenlaisia ja ne ovat keskittyneet erilaiseen toimintaan aina poliittisesta vaikuttamisesta luonnonsuojeluun ja kaikkea siltä väliltä. Järjestöillä no erilaista toimintaa, johon voi tutustua järjestöjen omien nettisivujen kautta. Suomen NuorisoyhteistyöAllianssi ry:n on linkkilista nuoriso-ja kasvatusalan järjestöistä. Helsingin kuluttuurikeskuksen nettisivuilta löytyy tietoa kulttuurin harrastamisen mahdollisuuksista.

Aiheeseen liittyvät linkit

HELSINGIN KAUPUNKI KULTTURI JA VAPAA-AIKATOIMIALA– tietoa liikuntapalveluista

HELSINGIN KAUPUNKI KULTTUURI JA VAPAA-AIKATOIMIALA– lista urheiluseuroista

TEATTERIN TIEDOTUSKESKUS– teatterihaku

TANSSIN TIEDOTUSKESKUS– tietoa mm. tanssiryhmistä

SUOMEN NUORISOYHTEISTYÖ – ALLIANSSI RY -lista Allianssin jäsenjärjestöistä

SUOMEN NUORISOSIRKUSLIITTO -jäsenyhteisöt

KANSALAIYHTEISTKUNTA.FI -järjestöhakemisto

HELSINGIN KAUPUNKI KULTTUURI JA VAPAA-AIKATOIMIALA -tietoa palveluista

Oma toiminta

Liikuntaan ja ulkoiluun Helsinki tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja liikuntahalleista aina saaristossa ulkoilemiseen. Helsingin kaupungin liikuntaviraston nettisivulla on tietoa eri liikunta -ja ulkoilumahdollisuuksista.

Erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin voi varata tiloja. Tiloja voi myös vuokrata esim. oman kaveriporukan sisäpeliharrastukseen. Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskus tarjoaa nuorille myös erilaista apua oman tapahtuman järjestämiseen.

Työväen -ja aikuisopistot tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia aloittaa uusi harrastus. Niiden kurssitarjonnasta löytyy tunteja aina kielikursseista musiikkiin ja kaikkea siltä väliltä.

Helsingin kulttuuritarjonnasta löytyy tietoa helsinkithiswee.com nettisivulta.

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät linkit

HELSINGIN KAUPUNKI – kokous -ja vapaa-ajan tilat

NUORISOASIANKESKUS – jeesiä oman tapahtuman järjestämiseen

HELSINGIN TYÖVÄENOPISTO – kurssitarjonta

HELSINGIN AIKUISOPISTO – kurssitarjonta

ARBIS – Helsingin ruotsinkielinen työväenopisto

HELSINKITHISWEEK.COM/FI – tietoa Helsingin kulttuuritarjonnasta

Helsinki paikat ja tapahtumat

Helsingissä on paljon nähtävää, koettavaa ja tapahtumia ympäri vuoden

Kysy Pulmakulmassa vapaa-ajasta

KYSYMYS & VASTAUS -PALSTA